Clicky

Fjordvägen 4B

Representativ villa med havsutsikt

Högt och privat läge med fin utsikt över Hovåshamnen ligger denna formrena representationsvilla. Den spatiösa entrén med sin fina dubbeldörr bidrar till att man känner sig välkommen direkt. Ljuset från det stora fönsterpartiet i den svängda trappan "rinner" ner från övre plan och skapar ljus och rymd.Man slås av ljuset, rymden och den fina utsikten mot hamnen och havet samt den sömlösa övergången från vardagsrummet till altanen. Här känner man sig placerad mellan himmel, träd, sol och hav.

Öppen planlösning med rymligt vardagsrum och matsal som delas av en genomgående glasad eldstad infogad i murstocken. Biblioteket med sitt fina fiskbensmönstrade parkettgolv och fasta ekinredning känns som ett lyxigt extra rum i huset där man kan avnjuta en stilla stund för sig själv eller tillsammans med vänner. Ett större sällskapsrum gränsar till sovrumsavdelningen. Det Franska ekköket har fin access till matsalen och natur-uteplatserna på trädgårdssidan där man avnjuter morgon/förmiddagssol.Här finns 4-5 sovrum, 2 större badrum varav ett med bastu. Det stora, lyxiga badrummet vid sovrumsavdelningen på andra våningen är helt nytt. Ljust marmorgolv och parkett i hela huset.

Villan passar för dig med större familj eller som generationsboende. Entréplan har en egen avdelning som lätt kan göras om till en separat lägenhet eller kontor. Garage och carport samt flera större förråd. Närhet till båthamn, restauranger, havsbad, golf samt 10 min till buss, skola och förskola.

Välkommen att boka visning! Med respekt för varandra har vi endast bokade visningar.

  • Area: 355 kvm
  • Rum: 9 rum
  • Område: Hovås
  • Byggnationsår: 1958
  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Tomtarea: 1 397 kvm
  • Tomttyp: Natur och trädgårdstomt

Ansvarig mäklare