Kullaviks Korshamnsväg 46

Stilren familjevilla med fina detaljer nära havet och vackra Korshamn

Välkommen till denna arkitektritade villa med tilltalande ytor om totalt 262 kvm som byggdes 2006. (klicka på filmpresentation för att se Virtuell film).

Öppna härliga ytor med vattenburen golvvärme i hela huset. Soligt, lugnt och trivsamt läge med terrasser i olika nivåer och väderstreck.

Generösa stilfulla ytor där solen strålar in i vardagsrum och kök. Här finns 6 bra sovrum samt 3 badrum.

Entréplanet bjuder på en stor inbjudande hall, allrum, sovrum, duschrum samt förrådsutrymmen. Här finns även en vinkällare med berg i dagen.

Övervåningen har tak i nock i hela planet med en ljus och rymlig känsla och stora fönsterpartier ut mot altanerna. Här finns vardagsrum, kök med matplats, separat matsal, 4 sovrum varav 2 i en egen sovrumsavdelning samt 2 badrum.

Vidbyggd carport och förråd.

Idyllisk parkliknande tomt i en lugn och barnvänlig boendemiljö. Bästa solläge med sista kvällssolen. Livskvalitet nära havet i attraktiva kvarter.

Fastigheten har ett härligt läge med några minuters promenadväg ner till vackra Korshamn. Här kan båtplats samt badhytt ingå.

Denna ljuvliga vik har fina bad vid klippor och sandstrand samt en trevlig klubbstuga.

Kullaviks Centrum ligger på 10 minuters gångavstånd där det finns matbutik, restaurang och café.

Välkommen på visning! Med respekt för varandra så är det enbart bokade visningar med 2-3 sällskap per visningstid. Glöm ej att meddela försening eller om Ni inte har möjlighet att komma.

  • Area: 262 kvm
  • Rum: 8 rum
  • Område: Kullavik - Korshamn
  • Byggnationsår: 2006
  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Tomtarea: 1 601 kvm

Ansvarig mäklare