Clicky

Östra kyviksvägen 2D

Fräsch 4:a i markplan med uteplats i söder byggd 2005

Genomgående fräsch och modern lägenhet i markplan med ljus och öppen planlösning i kök och vardagsrum med nytt fint parkettgolv. Härlig söderaltan som är insynsskyddad och har sol hela dagen och sena eftermiddag/kväll. Väldisponerat kök, renoverat 2017 med matplats bredvid. Bra storlek på samtliga sovrum samt två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

En välskött förening med gemensam gård. Ny bergvärmepump och solpaneler under 2022 med en årsproduktion enligt leverantör om ca 15,97 MWh, produktion och försäljning av el kommer igång våren 2023 och kommer att generera lägre elkostnader för föreningen och medlämmarna. Möjlighet till laddning och bilvärmare på fri parkering vid huset och cykelförråd samt separat förråd.

Med cykel eller till fots är det inte långt till havet och hamnen samt matbutiken i Kullaviks centrum. Buss, skola och omsorg finns i direkt närhet. Här bor du bekvämt med allt i markplan och närhet till det mesta, allt för att din vardag skall bli bekväm.

  • Area: 94 kvm
  • Rum: 4 rum
  • Område: Kullavik
  • Byggnationsår: 2005 - huset är byggt 1939
  • Typ: Bostadsrätt

Ansvarig mäklare