Din Mäklare i Väst

Det finns ett väldigt enkelt och starkt skäl till att vi heter Next Home Fastighetsbyrå. Som professionella mäklare är det vår huvuduppgift, att förmedla ett nytt hem för våra kunder. Se oss som en vägvisare och ledsagare i den processen.
Vi bidrar med vår erfarenhet och djupa kunskap om fastighetsmarknaden i regionen, som i huvudsak är västra och sydvästra Göteborg. Det har varit vår hemmaplan under många år och här känner vi både marknaden och människorna.
Du kan med andra ord lita på, att vi vet vad vi talar om när det gäller att sälja din bostad. Nästa steg är givetvis att träffa oss, så vi kan hjälpa dig att hitta hem. Det har många gjort genom åren tack vare oss.

Om oss

Man kan säga att vi har hittat tillbaka till framtiden. Redan i början av 2000-talet hade vi ett givande samarbete och insåg att såväl våra kompetenser som personligheter kompletterade varandra på ett utvecklande sätt. Allt från förmågan att skapa snygga exponeringar till goda insikter i byggteknik.

Det som förenar oss är att vi är lokalt starka och välkända inom det område där vi arbetar. En annan gemensam koppling är vår kärlek till havet, vilket givetvis är en av anledningarna till vårt val av arbetsfält.

Efter många år i yrket, så har vi på Next Home ett stort nätverk och nära kontakt med de branscher som på olika sätt kompletterar vår verksamhet och tillför mervärden, såväl före som under och efter en försäljning eller ett köp. Detsamma gäller med avseende på kunder, många kommer tillbaka när det är dags för nästa bostadsaffär, ringarna på vattnet som man säger.

Hitta till vårt kontor

Filosofi

Bland det viktigaste för en mäklare är trovärdighet. Du som köpare eller säljare måste kunna lita på vad vi säger och känna ett förtroende som skapar lugn och harmoni.
För att uppnå det måste vi vara kunniga, det vill säga pålästa och väl förberedda. Det gäller att kunna ha svar på alla relevanta frågor.
Ett led i den ambitionen är att ha en bra struktur och en tidplan för hela processen. Att överhuvudtaget vara så informativa som möjligt. I linje med det ligger vår satsning på att vara i digital framkant.
Med oss får du engagerade mäklare som är flexibla och kan ta snabba beslut i varje moment av försäljningen eller köpet.

Processen i korthet.

01

Besiktning och styling.

02

Foto och webbpresentation.

03

Marknadsföring.

04

Visningar

05

Uppföljning, budgivning, kontrakt

06

Tillträde, tilläggstjänster

Vårt team

Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare | Partner

Tel. 0708-68 99 11
E-post. mats@next-home.se

Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare | Partner

Tel. 0730-62 08 50
E-post. ing-marie@next-home.se